Leze Qena rrëfen momentin e hidhur, nëna e saj kishte angazhuar njerëz për ta vrarë Aktorja e njohur, Leze Qena ka rrëfyer në emisionin ‘Lemza’ për jetën e saj dhe ato çfarë ka përjetuar.

Përkundër dashurisë së madhe që e ka pasur ndaj Xhevatit në fillim ka pasur edhe shumë vëshitësi, shkruan lajmi.net

Shokues është fakti kur nëna e saj ka urdhëruar kusherinjët t’ia vrasin bijën bashkë me të dashurin Xhevatin të cilin deshti ta merrte edhe për burrë.

Ajo rrëfen se si nënën e kishte fetare të madhe krishtere dhe nuk e donte për dhëndërr Xhevatin i cili ishte i pa fe.

Leze Qena dhe Xhevati kanë shpëtuar nga vdekja atëherë kur kushërinjë e nënës së saj i janë drejtuar babait të Lezës për ta marrë konfirmimin për t’i vrarë dhe ai nuk ka pranuar.

Pas një kohe Xhevati është bërë dhëndrri më i dashur i familjes.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here