Jared Leto zbuloi se është i lodhur nga gruaja.Muzikant 39-vjeçar amerikan dhe aktor i cili ishte më parë në lidhje me zonjat shumë të famshme, duke përfshirë edhe Cameron Diaz, Scarlett Johansson dhe Paris Hilton, ka thënë: “Tani unë jam 100 për qind solo.

Nganjëherë keni nevojë për një pushim të vogël..”

“Unë mund të bëj çdo gjë që unë dua, unë nuk jam një model për dikë vetëm për shkak se ata janë të famshëm,” tha Leto.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here