Çdo ditë e më shumë në krah të motrave të famshme shqiptare, po reklamohen edhe shumë pjesëtarë të familjes.

Por, si duket këtë herë bëhet fjalë për një mashkull të një VIP-i, është ky siç e shihni në foto Noli, vëllai i këngëtares Leonora Jakupi.

Madje në ‘Facebookun’ e saj Leonora e reklamon me shumë dashuri vëllanë, ku kanë pasuar shumë komente sidomos nga gjinia femërore, duke e komplementar atë për dukjen.

Ja që paska edhe vëllezër simpatikë, përveç motra që jemi mësuar të shohim në krah të personazheve të njohura publike. Për vajzat e interesuara, vëllai i Leonorës është në studime në Tiranë dhe mund ta gjeni atje.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here