Vera ka trokitur dhe të gjithë janë të gatshëm të ndalin frymën në bregdet për të marrë rrezet e para, por e kundërta ka ndodhur me Leonora Poloskën.

Leonora Poloska  preferon që të bëjë not në një pishinë të mbyllur, ndoshta për të qenë larg syve kureshtarë që duan të shohin linjat e saj.

Ka gjasa që arsyeja të ketë qenë shoqëruesi i saj, pasi prej kohësh po flitet se ajo po planifikon të martohet, por deri tani nuk ka treguar asnjë detaj të martesës së saj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here