Leonora Jakupi super e lumturJa ku është Leonora Jakupi e cila nëse ka humbur me muzikë, ajo me foto na befason,.

Duket super e lumtur dhe urojmë që edhe fansat e saj t’i bëjë të lumtur me ndonjë projekt të ri muzikor.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here