nora”Babi im , ushtari im, krenaria dhe mburrja ime, malli im. Nuk po të tregoj se sa mall kam për ty e sa shumë më mungon, po të them që je dhe mbetesh dashuria ime më e madhe o Babë, dhe se rrugën tënde po e ndjek me shumë krenari”.

Janë këto fjalë emocionuese të Leonora Jakupit që ia kushton babait të saj, shkruan Kosovarja. Këngëtarja jonë e madhe , pas luftës , shpeshherë ka treguar se ndjehet e përmalluar shumë për babain e saj , luftëtarin e dëshmorin tonë për lirinë e Kosovës.

Kjo edhe është një nga arsyet , se Leonora është e lidhur emocionalisht dhe shumë me luftëtarët e UCK-së me sakrificat e luftën e përgjakshme që e bënë ata për lirinë e Kosovës.

S’harrohet dot, as sot kënga e saj antologjike “A vritet pafajësia” , me të cilën ajo fitoi simpatinë e madhe të publikut të gjerë gjithandej dhe është bërë himn që këndohet në çdo manifestim tek kujtohen të rënët , heronjtë për lirinë e Kosovës.

Leonora Jakupi sonte me lot në sy…

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here