Leonora Jakupi quhet “Ceca shqiptare” nga mediat serbeHiti i Ana Nikoliq “Zadnji voz” (Treni i fundit) është kopje e këngës “Ti më je shumë xheloz” i këngëtares Leonora Jakupi, të cilën, si pasojë e popullaritetit të madh që gëzon në Kosovë, e quajnë Ceca Razhnatoviq shqiptare, shkruan portali serb “Pressonline”.

Në albumin e Anës kjo këngë figuron me autor Aleksandër Kobac dhe me tekst të Marina Tucakoviq.
“Rëndësi ka që kënga të jetë e mirë dhe që ta pranojë publiku. Do të bisedojë me bashkëpunëtorët e mi rreth asaj se a e kanë kontaktuar këngëtaren Leonora Jakupi”, ka thënë Ana për “Press”.

Leonora Jakupi këngën “Ti më je shumë xheloz” e ka incizuar disa vjet më parë, mirëpo bashkëpunëtorët e Anës me sa duket kanë pritur momentin e duhur për ta lansuar këngën. Si kompozitor e kësaj kënge në albumin e Anës shkruan se është Kobac dhe se është përdorë vetëm një mostër prej hitit të Jakupit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here