Leonora Jakupi e ndez atmosferën në Luginë të Preshevës Këngëtarja e hiteve të padiskutuesme, ka ndezur atmosferën para një publiku të zjarrtë të cilët ishin mbledhur nga të gjitha qytetet e Kosovës Lindore për ta parë afër idhullin e tyre.

Atmosferën më të zjarrtë e kanë bër këngët patriotike të Leonores të cilat janë kënduar si në kor nga adhuruesit e saj. Ka qenë e paimagjinueshme për ta që në këtë pjesë e cila juridikisht është e Serbisë, të këndohet kënga “Mos ma prek t’i shkja Drenicen”. Magazina.al merr vesh se adhuruesit e saj në këtë koncert të PDSH-së, e kanë kërkuar më shumë se një herë t’u këndohet kënga “A vritet pafajsia”.

le lDerisa politikanët kosovarë u u duhen dhjetra procedura për një vizitë në Luginë, duke qenë po ashtu të kujdesshëm për atë se çka flasin, Leonora nuk ka përfillur pengesat e mundëshme.

Leonora Jakupi e ndez atmosferën në Luginë të Preshevës

Ka qëndruar atje, ka argëtuar shqiptarët me këngë patriotike dhe ka marrë emocionet me të vecanta nga një pjesë e shqiptarëve që padrejtësisht qëndrojnë të ndarë.

Leonora Jakupi e ndez atmosferën në Luginë të Preshevës

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here