Leonora Jakupi e cila është e njohur si për bukurinë e saj ashtu edhe në skenën muzikore, këtë vit do ta përmbyll siç është më së miri.

Gjatë këtij viti ka pasur disa këngë që janë mirëpritur shumë mirë nga publiku. Pa dyshim që këngëtarja ku do që të jetë e ftuar e ka publikun e saj që e mbështesin në çdo çast, e cila i argëton gjithmonë më këngën e saj të veçantë.

Ajo përpos që ishte pjesë në televizionet tona për festë, nuk kishe lenë anash edhe fansat e saj në Zvicër, pikërisht për vit të ri ka bërë disa foto të reja që duket shumë ekstravagante, dhe shumë e bukur si gjithmonë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here