Konkurrenca e madhe në botën muzikore ka bërë që këngëtaret e sotme të mos kursejnë asgjë, vetëm e vetëm për ta fituar vëmendjen e medieve dhe me këtë rast edhe të publikut të tyre. Të pakta janë ato që i kanë rezistuar ndërhyrjeve kiru-rgjikale për të rritur gjoksin, fryrë buzët, rregulluar hundën e opera-cione të tjera. Teksa lista e person-azheve qe kanë bërë ndërhyrje plastike është e gjatë, në këtë listë nuk kemi pasur mundësi asnjëherë të shohim këngëtaren Leonora Jakupi.

Duke ndryshuar rrënjësisht stilin e saj të kënduar-it dhe të veshurit, Leonora nuk e ka ndryshuar imazhin e krijuar ndër vite, atë të një vajze të bukur dhe natyrale. Me të drejtë ka fitu-ar disa herë titullin e më të buku-rës ndër këngëtaret kosovare duke lënë pas vetes, emra të tjerë që kanë një moshë më te re dhe shumë vite më pak se ajo. Nëse flasim për bukurinë natyrore, Le-onora është padyshim shembulli më i mirë për t’u marrë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here