Leonardo DiCaprio dhe Rihanna përsëri bashkAktori DiCaprio, dhe këngëtarja Rihanna janë parë përsëri bashkë.

Teksa në janar ata ishin fotografuar së bashku, dhe ishin parë duke u puthur ishte shtuar dyshimi se ata janë më shumë se vetëm miq.

Aktori 41 vjeçar dhe këngëtarja 28 vjeçare, janë parë së bashku natën e kaluar para se ajo të performonte në një nga koncertet e saj.

Leonardo DiCaprio dhe Rihanna kishin vendosur syze, përderisa aktori i përshpërsite në vesh këngëtares diçka e cila e bëri atë të buzëqeshte.

Këto takime të tyrë janë publike, por lidhja e tyre nuk është konfirmuar as nga këngëtarja as nga aktori në fjalë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here