Lindsay Lohan dhe Amanda Bynes, duket se janë vozitëse aq të tmerrshme, saqë kanë shtyrë gjigantin “Goodyear” tu ofrojë të dyjave leksione pa pagesë.

“Goodyear” në këtë mënyrë dëshiron të të zvogëlojë rrezikun që vie nga dy vozitëset më të tmerrshme ndonjëherë ndër yje.

Kjo mund të konsiderojë si një lloj tallje apo ironie, por në deklaratën e kompanisë thuhet:

“Na vjen shumë keq për lajmet që po i dëgjojmë së fundmi për ju. Jemi shumë të shqetësuar për ju dhe për njerëzit që ecin në rrugë. Ne dëshirojmë të ju ndihmojmë me çka kemi mundësi”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here