Shkendije MujajSigurohu qe banjo osht e lare. Shiko qe vithet te jene brenda ekranit, hape gojen, lyj buzet…nese s’ke banjo.
Shko ne krevat dhe..e ngre kemben, sigurohu qe vithet jane brenda ekranit, buzet shtrydhi, ene tak synin shkele. U ba!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here