Një nga momentet më interesante në natën e tretë të “Dancing with the stars” ka qenë dhe performanca e Princ Lekës dhe Elia Zaharias.

Pas një inserti të shkurtër që na risolli në vëmendje kohët kur në Shqipëri bëheshin ballo madhështore, ata kërcyen, si të ishin në një nga ballot e atyre kohëve. Në paskuinta, teksa është grimuar nga duart e Lilit, Elia është ndjerë e qetë.

Po ashtu dhe Princi teksa ka folur me konkurrentët e tjerë. Pastaj kur u shfaqën në skenë emocionet i kanë pasur të mëdha, megjithatë sikundër kanë thënë edhe vetë pas kuintave kjo dalje ia vlejti. (Bluetooth)

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here