Aktorja Leighton Meester është përfshirë në një dramë gjyqësore me nënën e saj.

Ylli i filmit “Gossip Girl” ka ngritur padi kundër Constance Meester, duke e akuzuar të ëmën e saj se ka keqpërdorur 7500 dollarë të cilat çdo muaj ajo i ka dërguar për kujdes shëndetësor ndaj vëllait të saj Lex-it.

Ajo e ka akuzuar të ëmën se me këto para ka kryer operime plastike dhe shpenzime tjera personale. E ëma e saj tashmë e ka të ndaluar t’i afrohet të bijës së saj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here