Ledri Vula në super formëAi është reperi më i pashëm dhe më i famshëm shqiptar. Ledri Vula, është sukses në vete.

Ai ishte i tillë që në paraqitjet e para, i pëlqyer dhe interesant. Por, tani Ledri është në një dimension tjeter, më saktë në kulmin e karrieres dhe famës.

Ledri është gjithashtu i preferuari i femrave dhe gjykuar në formën e tij, del se ato kanë të drejtë. Reperi është në super formë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here