Ledri Vula i rrethuar me majmunaLedri Vula është i biri i gazetares Xheraldina Vula, Ndryshe, Xheri është adhuruese e kafshëve. Ajo i ka disa qenë, që i mban në banesë, shkruan “Kosovarja”.

Në një foto, Ledri dhe nëna e tij shihen të rrethuar nga majmunët.

A mos do të marrin edhe majmun në shtëpi?

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here