Ka shumë femra që e adhurojnë, por ka edhe nga ato të cilat e kanë inat. Por, për këto të fundit Ledri Vula shfrytëzon imazhin e vet për t’i sharë në publik. Kështu ka ndodhur me një armike të shpallur të Ledrit në FAcebook e cila i ka dërguar një e-mail ku i shpreh urrejtjen e saj.

I pamësuar me të tilla reagime, Ledri ka gjetur një mënyrë krejt origjinale për t’u kundërpërgjigjur.

Ka postuar mesazhin privat në wall-in e tij dhe ka “lëshuar” fansat të merren me armiken e tij. Nga komentet negative të adhurueseve femra, Ledri nuk ka pasur aspak nevojë të thotë fjalën e tij.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here