Dhe zyrtarisht kanë filluar pushimet dimërore.  Pas kremtimin në natën e nderimit të moteve, këngëtarët pas shumë punës të lodhshme kanë vendosur të pushojnë, që të mbledhin energji për të mund të vazhduar punën e tyre gjatë vitit vijues.

Kështu për momentin anëtari i dyshes më të mirë rep në Kosovë, Ledri i Skillz-ve ka vendosur që energjinë ta rikthenë duke pushuar në Brezovicë.  “Bie borë në Brezovicë” –  kështu ka shënuar Ledri nën fotografinë, me siguri e bërë gjatë rrugës për atje. 

Sa u përket planeve muzikore për vitin vijues, për momentin Skillzat nuk kanë zbuluar ndonjë projekt konkret, por nuk dyshojmë se viti vijues do të jetë po aq i suksesshëm se ai që lamë pas.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here