Është një besimtar i përbetuar.

Ledri është një ndër ata myslimanë që besojnë me zemër në Allah dhe betohen në Kuran.

Këtë gjë e kanë rrëfyer shpesh herë miqtë e tij në biseda, por akoma më të besueshëm e bëjnë edhe mesazhet me karakter fetar që ai ka dhënë kohët e fundit.

Vetëm dy ditë më parë në profilin e tij në Facebook ai ka postuar një foto Kurani dhe fton të gjithë fansat e tij t’i bëjnë like kësaj faqeje.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here