Ledion Liço, mezi pret të bëhet baba Me siguri do të jetë një baba i mirë dhe shumë i përkushtuar.

Dhe ska si të mendojmë tjetër kur shohim përkushtimin më të cilin e ka pritur lajmin Ledion Liçi për tu bërë baba.

Ndryshe nga pushimet e tjera Ledioni, këtë verë do ja dedikojë leximit të librave në funksion të fëmijës së parë.

Në foton e postuar në instagram, Ledioni ka veçuar disa tituj librash të cilët me siguri do e ndihmojnë atë të bëhet një babai mirë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here