Arsyeja që nuk po shfaqet më në skenë prej shumë kohësh është pikërisht djali i saj, të cilit edhe i ka kushtuar vëmendjen maksimale në mirërritje gjatë kësaj periudhe.

Këngëtarja Ledina Çelo e cila prej vitesh jeton në Gjermani, shfaqet përfundimisht e plotësuar dhe më e lumtur se kurrë në këtë foto me djalin e saj, të cilin nuk ka nguruar ta shfaqë edhe në faqen personale në rrjetin social.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here