Në formë të mirë fizike dhe me hite të reja, këngëtarja e njohur Ledina Çelo, promovon rikthimin e saj, pas gati dy vitesh mungesë në Shqipëri.

Fotografi gjerman, Tobias Froehner ka hedhur në faqen e tij në facebook disa foto nga seti fotografik i këngëtares.

Ndërkohë në Shqipëri revista “Anabel” këtë javë i kushton faqen e parë. Në brendësi të revistës Ledina tregon për martesën jetën në Gjermani, planet për skenën shqiptare dhe regjimin për të mbajtur trupin në formë, shkruan BW.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here