Me një karrierë që ka kaluar kufijtë e Shqipërisë, këngëtarja Ledina Çelo vjen me një lajm që i përket jetës së saj private, që nuk e kemi ditur deri me tani.

Pak ditë më parë mësuam se ajo është shtatzënë dhe do të sjellë në jetë fëmijën e saj të parë.

1 Koment

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here