Ka kohë që është bërë nënë, jeton mjaft e lumtur me bashkëshortin e saj dhe djalin. Kjo është Ledina Çelo, e cila është në formë të përkryer.  Këtë e tregon edhe kjo foto e re e saj, që pa dyshim është realizuar për ndonjë kopertinë reviste. Këngëtarja e njohur ka befasuar me këtë foto fashion, ndërsa ka marrë në rrjetet sociale komentet më pozitive për dukjen e saj, dhe ne i japim me meritë një ‘IN’ në rubrikën tonë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here