Ish-banorja e “Shpija 2” dhe tashmë këngëtare, Ledi Vokshi, e cila ka kohë që është duke jetuar në Amerikë, së shpejti pritet të kthehet në Kosovë për projekte të reja.

Këngëtarja do të vijë në Kosovë në fund të majit për të incizuar një këngë të re. Realizimi i saj i ri do të bëhet nga Kiço Beats, ndërsa ajo njëkohësisht do të realizojë edhe një këngë tjetër verore me ritme dance dhe house.

Këdo dy këngë do të shoqërohen edhe me videoklipe.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here