Taylor Lautner është në bisedime për të qenë pjesë e filmit të ri “Grown Ups 2”, përkrah Adam Sandler.

Ylli i “Abduction”, besohet se është duke biseduar me producentët e filmit “Grown Ups 2” për të qenë pjesmarrës në filmin e ri, ku merr pjesë edhe Adam Sandler.

Kevin James, Chris Rock, David Spade, Salma Hayek dhe Maya Rudolph, të gjithë pritet që të rifitojnë rolet e tyre në serinë e re të “Groën Ups”, e që do ta shehë Dennis Duganëill si regjisor të tij.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here