Laura-VorpsiTe gjithe e kemi pare ditet e fundit ndersa ka percjelle deklaratat e PD-se. Emri i saj eshte Laura Vorpsi dhe ka pak dite qe ka zevendesuar Erla Mehillin ne konferencat per shtyp te cilat jane thuajse te perditshme. Fakti qe Laura eshte nje modele do te thote qe partia demokratike kujdeset shume per imazhin e saj ne publik, perderisa dhe Erla Mehilli ishte mjaft simpatike.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here