Laura Vorpsi nuk bën kompromise në jetën personaleLaura Vorpsi është një emër shumë i dashur për publikun, madje edhe për ata që nuk e ndjekin politikën. Ish-zëdhënësja e PD-së në Shqipëri ka konfirmuar edhe njëherë se prapa staturës politike fshihet një vajzë e thjeshtë me një këndvështrim ndryshe për jetën personale.

“Në politikë kompromiset janë të domosdoshme, ndërsa në jetën private të patolerueshme”, ka thënë Laura për shtojcën VIP të Gazetës Shqiptare.

Këtë moto ajo vazhdon ta përdorë edhe kur gazetarët e pyesin për jetën private, e cila për të është ngushtësisht personale.

Ndryshe, bukuroshja i është rikthyer aktivitetit politik në Tiranë, pas disa kohësh qëndrimi në Gjermani. Një eksperiencë kjo, që i ka vlejtur jo pak pedagoges edhe në sferën politike.

Ajo ka folur edhe për takimin me kancelarin gjermane, Angela Merkel, duke thënë se ka mbetur e befasuar nga thjeshtësia e saj në komunikim dhe nga kujdesi i veçantë që ka treguar.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here