Laura Kaeppeler ka kënduar dhe ka sfiduar në bikini të zeza. Asaj iu desh t’i përgjigjet edhe pyetjes nëse mbretëreshat e bukurisë duhet apo jo të deklarojnë bindjen e tyre politike.

“Miss America përfaqëson çdokënd, ndaj mendoj se mesazhi për kandidatët politikë është se ata përfaqësojnë gjithashtu secilin prej nesh”, tha ajo.

Miss Oklahoma, Betty Thompson u radhit e dyta, ndërsa Miss New York, Kaitlyn Monte, u pozicionua e treta.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here