Skuadra e saj e zemrës është duke bërë përgatitjet e fundit për sezonin e ri, e ndoshta edhe duke parë mundësinë që të afrojë në ekip ndonjë blerje të re, por deri atëherë ka kohë.  Laura Cremaschi ndodhet në Bahamas për të shijuar disa ditë pushime. Modelja e famshme jo vetëm për linjat trupore, por edhe për pasionin që ka për futbollin dhe ndjekjen thuajse të rregullt të Romës, përshëndeti fansat e saj me disa shkrepje që më pas i hodhi nëpër rrjetet sociale.  Tani mbetet për t’u parë forma e Romës në sezonin e ri, a do të jetë ajo formë në lartësinë e formave të Laurës apo jo.Skuadra e saj e zemrës është duke bërë përgatitjet e fundit për sezonin e ri, e ndoshta edhe duke parë mundësinë që të afrojë në ekip ndonjë blerje të re, por deri atëherë ka kohë.

Laura Cremaschi ndodhet në Bahamas për të shijuar disa ditë pushime. Modelja e famshme jo vetëm për linjat trupore, por edhe për pasionin që ka për futbollin dhe ndjekjen thuajse të rregullt të Romës, përshëndeti fansat e saj me disa shkrepje që më pas i hodhi nëpër rrjetet sociale.

Tani mbetet për t’u parë forma e Romës në sezonin e ri, a do të jetë ajo formë në lartësinë e formave të Laurës apo jo.

Skuadra e saj e zemrës është duke bërë përgatitjet e fundit për sezonin e ri, e ndoshta edhe duke parë mundësinë që të afrojë në ekip ndonjë blerje të re, por deri atëherë ka kohë.  Laura Cremaschi ndodhet në Bahamas për të shijuar disa ditë pushime. Modelja e famshme jo vetëm për linjat trupore, por edhe për pasionin që ka për futbollin dhe ndjekjen thuajse të rregullt të Romës, përshëndeti fansat e saj me disa shkrepje që më pas i hodhi nëpër rrjetet sociale.  Tani mbetet për t’u parë forma e Romës në sezonin e ri, a do të jetë ajo formë në lartësinë e formave të Laurës apo jo.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here