Veterani i televizionit CNN, i njohur me emisionin “Larry King Live”, pas 25 vjet intervistimi të njerëzve të famshëm, tërhiqet nga ekrani televiziv.

Sot do të emitohet shou i tij i fundit, ndërsa moderatori 77-vjeçar thekson se nuk pensionohet përgjithmonë, pasi që do të xhirojë nga katër emisione speciale çdo vit për CNN.

Fituesi i çmimit Emmy ka bërë mbi 40 mijë intervista gjatë këtyre vjetëve dhe ka qenë nikoqir i njerëzve më të famshëm, duke filluar nga Barbara Streisand, Tony Blair, Mike Tyson, çdo president amerikan, duke filluar nga Gerald Fordi dhe shumë të tjerë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here