Versioni “Unplluged” i këngës së Fatos Kryeziut, “Dashuri në mëkat” është lansuar në faqen “Filozofia Urbane” në Facebook.

Këtë këngë Fatos Kryeziu ka paralajmëruar se do të bëj videoklip në dhjetor të këtij viti, përderisa kënga tashmë është punuar dhe orkestruar në një version tjetër final, që pritet të publikohet në dhjetor.

Ndryshe, kënga është njëra prej këngëve të para të Fatosit dhe është realizuar në vitin 2001, kurse tekstin e këngës e ka shkruar dramaturgu Albatros Rexhaj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here