Është shkruar prej shumë kohësh për ndarjen e njërit prej pjesëtarëve të grupit “West Side Family” nga bashkëshortja e tij, një lidhje e cila së bashku me periudhën e njohjes, ishte mjaft e gjatë.

Tashmë Landi po shijon jetën e tij si single dhe paparaci i Panoramas e ka kapur në një nga lokalet e Tiranës në shoqërinë e një vajze bukuroshe.

Nuk e dimë nëse është thjesht një mike apo diçka më shumë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here