Landi ka një mesazh për vajzën e Dr.Flori11 tetori konsiderohet në botë si “Dita Ndërkombëtare e Vajzave”.

Këtë datë të rëndësishme për fuqinë e vajzave e ka kujtuar gjatë ditës së sotme edhe këngëtari Roland Hysi.

Ai ka publikuar një foto të tij së bashku me Kaltrinën, vajzën e Dr.Flori dhe krahas saj ka shkruar.

“Vajzë ti do të bëhesh një grua shumë shpejt. Kjo është për të gjitha vajzat. Për gjysmën tjetër!

Ju na plotësoni! Mos qëndroni vetëm duke folur për të drejtat tuaja luftoni për ato. Ju meritoni më të mirën, dhe më e mira nuk ka ardhur ende! Kurrë mos u dorëzoni! Mos pranoni asgjë të keqe nga askush.

Është një botë burrash, por do të ishte një m*** pa një grua apo një vajzë,”-shkruan Landi si mesazh për të gjitha vajzat jo vetëm për vogëlushen e Dr.Florit, Kaltrinën./Gazeta Express/

Landi ka një mesazh për vajzën e Dr.Flori

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here