Adam Lambert, i cili vetëm pasi përfundoi garën e American Idol zbuloi se ishte gay, thotë se dëshiron të gjejë një të dashur.

Lambert së fundi u nda nga i dashuri i tij Drake LaBry dhe thotë se do të dëshironte të ketë një mashkull të ri në jetë, por orari i tij i ngarkuar nuk ia lejon këtë.

Nuk jam i dashuruar. Nuk jam në pozitë të kem një lidhje. Por vërtet do ta dëshiroja këtë”, ka thënë Lampert për një televizion amerikan.

Adam së fundi zbuloi se ai kishte qenë i dashuruar vetëm një herë në jetë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here