Lala vajza joshëse e Fatmir LimajtAjo është studente e juridikut dhe të ardhmen e saj e sheh si një avokate.

Vajza e liderit të “Nismës” Fatmir Limaj, Lala, nuk ka shprehur asnjë interesim që të ndjek rrugën e babait të saj që të merret me politikë, shkruan Magazina.al

Në një paraqitje të fundit në media, ajo ka thënë se dikur e kanë penguar dhe e ka pasur të vështirë të kuptoj jetën publike kur njerëzit kanë folur për familjen e saj, por tani Lala thotë se është mësuar me menyrën e jetesës.

Lala vajza joshëse e Fatmir Limajt
Në fotografitë e saj në rrjetet sociale, Lala shihet një vajzë mjaftë joshëse dhe simpatike.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here