Lady Gaga ka dëshirë që i dashuri i saj Taylor Kinney të vishet sikur vampir në shtrat, pasi kështu dëshiron të ndizet nga aktori i “Vampire Diaries”.

Krijuesja e hitit “You and I” ndizet nga krijesat që thithin gjakun nëpër filmat fantastiko shkencorë dhe kështu ajo dëshiron ta shohë të dashurin e saj Taylor Kinney, aktorin e serialit “Vampire Diaries” kur të dy bëjnë dashuri në shtrat.

“Gaga vërtet ndizet nga vampirët dhe i pëlqen të kafshohet nga partneri i saj. Asaj i pëlqën që i dashuri i saj të vishet si vampir në shtrat”, theksoi Gaga.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here