Këngëtarja Lady Gaga është shfaqur në publik për herë të parë pas fitores së Donald Trump. Ajo ka qenë mbështetëse e hapur ndaj Hilary Clinton dhe tashmë ka një mesazh për Trump. Ajo me një mbishkrim në veshjen e saj nënkupton “Dashuria jonë e tejkalon urrejtjen e Trump”, shkruan Gazeta Express.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here