Diva e re e pop-it, e cila me vetëm 2 albume ka arritur të vërë një pasuri marramëndëse, deklaroi se filloi të përdorte drogë nga depresioni: “Nuk isha aspak e lumtur me jetën time.”

Lady Gaga ka rrëfyer ditën e djeshme se ka pasur një “marrëdhënie të gjatë” me drogën dhe në veçanti me kokainën që e cilësoi si “djall”.

Diva e re e pop-it, e cila me vetëm 2 albume ka arritur të vërë një pasuri marramëndëse, deklaroi se filloi të përdorte drogë nga depresioni: “Nuk isha aspak e lumtur me jetën time.”

“Mendoj se isha shumë e vetmuar dhe droga u bë miku im i vetëm. Nuk e pija në shoqëri. Mbyllesha në shtëpi duke pirë drogë dhe duke shkruar muzikë. Jam penduar për çdo vizë që kam tërhequr”, theksoi Lady Gaga.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here