Njera nder kengetaret me te suksesshme ne bote, ajo qe cilesohet si pop atraksioni  më i madh, Lady Gaga, do te qendroje ne Podogorice.

Sipas disa mediave kroate e serbe, nga burime jozyrtare behet e ditur se kengetarja  do të jetë e pranishme në Podgoricë në hapjen e qendres se re  “Atlas capital center”, qe pritet te hapet gjate stines se pranveres.

Negociatat me menaxherët e Lady Gaga thuhet te kene zgjatur disa javë, dhe ne fund jane dakorduar qe kengetarja te pranoje ftesen ne kembim te  një honorari të majmë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here