Labinot Tahiri te dentistiFëmijët zakonisht kanë shumë frikë nga stomatologu, bile disa sosh edhe kanë fobi prej tyre.

E, jo veç fëmijët i frikësohen shkuarjes tek mjeku i dhëmbëve, shpesh edhe të rriturit ngurrojnë e besa e kanë një dozë frike. Por, jo edhe Labinot Tahiri – Labi.

Këngëtari këto ditë po i rregullon dhëmbët dhe tregon se po ndihet shumë pozitivisht gjatë këtij procesi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here