labiLabinot Tahiri është zgjuar me një mesazh tjetër, ndryshe nga mesazhet humane dhe politike që shpeshherë po di ti postoi në faqen e tij në Facebook.

Këngëtari nga Ferizaji ka shkruar mesazh mbështetës për Labinot Gashin, moderatorin e RTV 21 emri i të cilit orëve të fundit po lakohet se është “gay” në mediat shqiptare.

Labi nga Ferizaji e quan njeri të madh Labin nga Peja ku në shkrimin e tij duket se ka emocione sa që gabimet drejtshkrimore janë të shumta, madje në disa fjalë Labi ia huq edhe në kuptimin e tyre.

Reagimi i Labinot Tahirit për Labinot Gashin është ky:

Labinot Tahiri ia mbron seksualitetin Labit: S'je gay, ti je i madh

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here