Labinot Tahiri ftohet në ditëlindjen e mbretëreshës Elizabeth IILabinot Tahiri ka publikuar në “Facebook” një ftesë të Ambasadës së Britanisë së Madhe. Bëhet fjalë për ditëlindjen e mbretëreshës angleze, Elizabeth II.

“Shkëlqesia e tij, ambasadori O’Connell dhe Elida Laëton O’Connell kërkon që me knaqësi t’i bashkangjitet Labinot Tahiri ceremonisë së ditëlindjes së mbretreshës”, thuhet në letren dërguar Labit.

Ndryshe, Tahiri kohëve të fundit është duke u angazhuar intenvizisht në politik. Ai i është bashkuar AKR-së ku edhe pritet të garoj për kryetar të Ferizajt.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here