Labinot Rexha vjedh këngën “T’KAM XHAN”Labinot Rexha me nofkën Noli ka publikuar këngën më të re “T’KAM XHAN” , por VILU.tv ka gjetur autorin origjinal e kësaj kënge.

Këngëtari Azis me origjinën nga Bullgaria dhe kënga që thirret ” Sen Trope” që është publikuar sipas YouTube 13.12.2011 dhe të drejtat janë të mbrojtura plotësisht nga label’in Diapason Records.

Ky u gjet si një skandal në tregun muzikor dhe arsyeja është se ndoshta janë duke përfunduar resurset e muzikes shqiptare. VILU.tv e kontaktoj këngtarin po ai nuk u përgjigj për këtë skandal.

Kënga origjinale:

Kënga e vjedhur:

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here