Ka pak kohë që në televizione në Zvicër po trasmetohet një spot i cili reklamohet vera e Rahovecit ‘Stone Castle”.

Por ne u interesuam jo për të provuar verën se e dimë shijen e saj, por për të zbuluar personazhet e reklamës.

Dhe ja ishte modeli shqiptar dhe sportisti i njohur Labinot Gashi dhe një tjetër vajzë shqiptare modelja Arjeta Lataj.

Nga vetë Labi mësuam se ai kohët e fundit është duke provuar vetën edhe si regjisor ku po bën regjinë e një reklamë për një universitet të Zvicrës.

Për këtë ne na vjen mirë që një shqiptar shume sharmant me origjinë nga Peja vazhdon të korrë të tjera suksese edhe në Zvicër.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here