Labinot Gashi dhe Qëndresa kanë publikuar fotot nga fotosesioni i shtatzënisë.

I ulur në gjunjë përpara bashkëshortes së tij, shihet duke puthur barkun e saj dhe pavarësisht se fëmija i tyre nuk ka ardhur ende në jetë duket si një portet i bukur familjar dhe bëhet fjalë për moderatorin Labinot Gashi.

Ai  zbuloi muaj më parë se do të bëhët baba për herë të parë.

Tashmë bashkëshortja e tij Qëndresa është në javën e fundit e pritjes së ëmbël dhe ajo së bashku me Labin për ta patur gjithmonë kujtim këtë moment të veçantë në jetën e tyre, ata kanë bërë edhe disa fotografi duke i titulluar ‘I bekuar’.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here