Ka nisur puna në qendrën për t’u dobësuar e këngëtares Linda Halimi. Ndërsa ne zbuluam këtë foto ku shihet këngëtarja dhe pronarja e qendrës me këngëtarin Labinot Tahiri.

Pak kohë më parë Linda na kishte treguar për gazetën tonë se shumë emra VIP kishin bërë rezervime për t’u nënshtruar në këtë qendër dobësimi.

E si duket Labi u ka besuar duarve dhe projektit të Lindës dhe ka nisur të ndjekë rregullat dhe seancat.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here