Në një intervistë për ‘Zëri’, këngëtarja Linda Halimi ka folur edhe rreth suksesit që po arrin me qendrën e dobësimit.

“Gjatë qëndrimit tim në Tiranë, ku dhe humba kilogramët, menjëherë më lindi ideja për ta hapur edhe në Kosovë një qendër të tillë dhe brenda pak muajve e hapa. Thënë të drejtën jam shumë e kënaqur me numrin e klientëve, sepse ka shumë prej tyre që kanë probleme me mbipeshën”.

“Ndërkaq, sa u përket personave publikë, ka shumë prej tyre, si p.sh. kolegët e mi, Labinot Tahiri, Remzie Osmani, pastaj Ermal Fejzullahu e shumë të tjerë, të cilët janë të interesuar të humbin peshë”,ka thënë Linda.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here