Shia LaBeouf urren kur ai krahasohet me bukuroshin tjetër të Hollywood’it, Zac Afron – sepse, insiston ai, nuk ka asgjë të përbashkët me aktorin e “High School Musical”.

Shia LaBeoufi cili luan përkrah aktorit Michael Douglas në filmin e ri “Wall Street: Money Never Sleeps” — ka pranuar se ai ka një “anë të keqe” dhe se asnjëherë nuk ka parashikuar të ardhmen e tij në Hollywood.

Kurrë nuk kam qenë si Zac Efron”, tha ai. “Jam paksa ma ndryshe se ai. Kam edhe anën e errët. Jam më kopuk se ai. Nuk kam përpjekur për të bërë asgjë. Nuk jam arsimuar mirë dhe shumë shpejt e kam lënë shkollën”, tha ai.

Shia, pastaj ka treguar se ai është bërë aktor për të fituar para. Ishin paratë ato që më bën muaj të punoj. Nuk lodhem shumë për art. Të gjithë janë thyer në këtë rast kështu që unë interesohem më shumë për të ardhme më të mirë të familjes”, tha ai.

Shia – i cili tani për tani është i dashuri i aktores “Money Never Sleeps”, Carey Mulligan — ka pranuar se kurrë nuk dëshiron që e dashura e tij të jetë aktore. Kam thënë edhe më parë, gratë janë mençuria e ime. Por, unë i shoh gjërat ndryshe. Kam problem për t’i besuar njerëzve dhe dashuroj që të takohem me një aktore, por dashuria nuk planifikohet”, tha në fund ai.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here